Son Dakika

İsviçre’de yaşayan Türk gençten ulaşımda girişimcilik başarısı

İsviçre’nin Bern şehrine bağlı Biel/Bienne bölgesinde yaşayan genç ve Türk girişimci Sefan Alan, Easymotors Biel Alan markasının bayiliğiyle elektrikli scooter sektöründe büyük bir başarı elde etti.

GÜNDEM 21.10.2024, 16:35
İsviçre’de yaşayan Türk gençten ulaşımda girişimcilik başarısı
Çevreci ulaşım çözümlerine olan ilgisini bir adım ileri taşıyarak girdiği sektörde, henüz 25 yaşında olmasına rağmen sürdürülebilir ulaşım ihtiyacına olan ihtiyacı fark etmeyi başardı.
İsviçre’deki sürdürülebilir ulaşım ihtiyacını fark ederek e-roller pazarına girme kararını alan genç girişimci, Biel/Bienne’in çevre dostu ulaşım konusundaki hassasiyetine dikkat çekerek, hem yerli halkın hem de turistlerin büyük ilgi gösterdiği Easymotors Biel Alan e-roller dükkanını kısa sürede popüler hale getirdi.

Aslında bir süredir hayatımızda olan elektrikli scooter’ları, “geleceğin ulaşım aracı” olarak tanımlıyor. En önemli avantajlarının ve hızla yaygınlaşmaya başlamalarının sebebinin, hem ekonomik hem de çevreye duyarlı olmalarına bağlıyor.
Kurduğu iş modelinde müşteri memnuniyetini ön planda tutan genç girişimci, Easymotors Biel Alan’ın kaliteli ürün yelpazesi, uygun fiyat seçenekleri ve satış sonrası destek hizmetiyle sektörde fark yaratmayı başardı.

Easymotors Biel Alan e-roller dükkanı, çevre dostu olmasının yanı sıra, şehir içi ulaşımı hızlandıran ve pratik çözümler sunan ürünleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca, dükkanında sunduğu çeşitli modeller, hem şehir içi kısa mesafeler için ideal seçenekler sunuyor hem de uzun mesafelerde de kullanım imkanı tanıyor.

Genç girişimci Sefan Alan’ın bu başarısı, İsviçre’de yaşayan Türkler için de büyük bir ilham kaynağı oldu. Biel/Bienne gibi rekabetin yoğun olduğu bir bölgede, cesaret ve inovasyonla bir iş kurmak, hem girişimcilik ruhunu ortaya koyuyor hem de sürdürülebilir ulaşım çözümlerine katkı sağlıyor. Şu an için sadece İsviçre’de faaliyet gösteren girişimci, ilerleyen dönemlerde Easy Motors e-roller satışlarını Avrupa’nın farklı bölgelerine genişletmeyi planlıyor.
Sefan Alan’ın genç bir girişimci olarak imza attığı bu başarı hikayesi, Türk gençlerinin yurtdışında da girişimcilik ruhunu taşıdığını ve küresel sorunlara yenilikçi çözümler getirebildiklerini bir kez daha gözler önüne seriyor.
Kaynak: Easymotors Biel Alan

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 22 Ekim 2024
İmsak 05:25
Güneş 06:45
Öğle 12:28
İkindi 15:32
Akşam 18:02
Yatsı 19:16
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı