İzlanda-Türkiye maçı ertelenecek mi? Birinci ağızdan açıklama geldi

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşı karşılaşacak. Bu maçın ertelenme ihtimali bulunurken TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı'dan önemli bir açıklama geldi. İşte detaylar.

SPOR 14.10.2024, 14:15
3
İzlanda-Türkiye maçı ertelenecek mi? Birinci ağızdan açıklama geldi
A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 4. maçında bu akşam İzlanda ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. TSİ 21:45'te başlayacak olan İzlanda-Türkiye maçının ertelenme olasılığı bulunuyor.
İzlanda-Türkiye maçının oynanacağı Laugardalsvöllur Stadı maç saatinde don tehlikesiyle karşı karşıya. Maç saatinde derecelerin 1 ile -3 arasında olması bekleniyor.
İzlanda basınındaki haberlerde UEFA yetkilililerinin dün öğleden sonra İzlanda Futbol Federasyonu ve saha personeliyle toplantı gerçekleştirdiği belirtildi.
Toplantıda ertelemeyle ilgili herhangi bir karar verilmediği ancak maç günü (bu akşam) tekrar inceleme yapılacağı ve erteleme için nihai kararı UEFA'nın vereceği vurgulandı.
Laugardalsvöllur Stadı'nda zemin ısıtmasının olmadığı ve sahanın don olaylarına karşı son derece savunmasız kaldığı aktarıldı.
Erteleme kararının çıkması halinde dahi İzlanda-Türkiye maçının en geç salı günü oynanacağı kaydedildi.
Sıcak tutmak adına Laugardalsvöllur Stadı'nın zeminine kumaş serildiğinin altı çizildi.
DHA'nın haberine göre ise iki ülkenin federasyon yetkilileri ile UEFA temsilcileri, karşılaşmanın oynanacağı Laugardalsvöllur Stadyumu’nda TSİ 14.00'te eş güdüm toplantısı yapacak. Bu toplantının ardından maçla ilgili nihai karar alınacak.
TFF Başkan Vekili Ceyhun Kazancı ise İzlanda-Türkiye maçının yüzde 51 ihtimalle erteleneceğini bildirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:22
Güneş 06:41
Öğle 12:29
İkindi 15:36
Akşam 18:07
Yatsı 19:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı