Son Dakika

Jose Mourinho'dan, Serhat Akın hakkında ilginç açıklama!

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, dün akşam Fenerbahçe'nin Antalyaspor karşılaşması sonrası açıklamalarında Serhat Akın'a yer verdi. Mourinho, "Umarım kendisi iyidir, demek ki atışı yapan iyi değilmiş" ifadelerini kullanması şaşkınlık oluşturdu.

SPOR 30.09.2024, 08:25
Jose Mourinho'dan, Serhat Akın hakkında ilginç açıklama!
Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Antalyaspor, Fenerbahçe’yi konuk etti. Sarı-lacivertli takım maçı 2-0 kazanmasını bildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho, Antalyaspor karşılaşması sonrasında kritik açıklamalar yaptı. 

Kaynak: Haber Merkezi
Mourinho, "Güzel bir atmosfer vardı. Zemin harika değildi. Alex takımını iyi hazırlamış. Stratejik olarak güçlü ve iyiydi. Geleceği olan bir teknik adam. İnşallah bir gün Fenerbahçe'nin teknik direktörü olur." ifadelerini kullandı.
Jose Mourinho, Serhat Akın'a düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili soruya şu yanıtı verdi:
"Bilgim yok. Umarım kendisi iyidir. Demek ki atışı yapan iyi değilmiş. Haberleri takip edemedim. Demek ki haberleri takip etmem gerekiyor ama gülünecek bir şey değil bu."
Fenerbahçe teknik direktörü sözlerinin devamında; "Szymanski öyle bir oyuncu ki, katkı sağlamıyor gibi göründüğünde bile sıkı çalışıyor. Çok önemli bir oyuncu. 90 dakika baskıya katkıda bulunuyor. Derin koşular atıyor.  Bizim için her zaman önemli bir oyuncu." ifadelerini kullandı.
Antalyaspor teknik direktörü Alex'ten övgüyle bahseden Mourinho, VAR yönetimini eleştirerek "Çalışmamız gereken çok şey var. Sabit bir mentaliteye oturmamız lazım. Bugün zor bir maç oynadık. Alex takımını çok iyi organize etmiş. Bizi savunma şekillerine çok iyi çalışmışlar. VAR için kolay bir maçtı. Bir çok kararı 5 saniyede verebildiler." açıklamasında bulundu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Eylül 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:26
Öğle 12:34
İkindi 15:54
Akşam 18:31
Yatsı 19:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı