Kahvaltıya pizza konileri hazırlamak için 20 dakikanızı ayırmanız yeterli

Kahvaltı için farklı tarifler arayanlar buraya! Sizler için hazırlamış olduğumuz pizza konisi tarifinin lezzetine bayılacaksınız. İşte ayrıntılar…

AİLE 02.07.2024, 11:40
Kahvaltıya pizza konileri hazırlamak için 20 dakikanızı ayırmanız yeterli
Kahvaltı, günün en sevilen öğünleri arasındadır. Özellikle aile ve yakın dostlar ile uzun uzadıya yapılan kahvaltılar, haftanın yorgunluğunu atmak isteyenler için oldukça uygun bir seçenektir.
Evlerinde kahvaltı hazırlamayı, kahvaltı öğünlerinde sevdiklerini ağırlamayı seven birçok kişi arama motorları üzerinden farklı kahvaltılık tariflerini sorgulamaktadır. Bu kapsamda bizler de bu içeriğimizde belki de daha önce hiç görmediğiniz pizza konileri tarifine yer verdik. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun!

Hem aileniz hem de misafirleriniz için kolaylıkla hazırlayabileceğiniz pizza konileri tarifimiz, ilk deneyişinizin ardından vazgeçilmezleriniz arasına girecek.
Pizza konileri tarifi için gereken malzemeler şu şekilde sıralanabilir:

Kahvaltılık pizza konileri tarifinin yapımına sucuğu doğrayarak başlayın. Sucuğun ardından biberleri ve domatesleri de ince ince doğrayın.
Uygun bir tavayı ocağa alın ve yağı tavanın içerisine ekleyin. Hafif ısınan yağın içerisine biberleri ekleyin ve 2- 3 dakika kadar kavurun. Sonrasında ise daha önce doğramış olduğunuz sucukları 6 dakika kadar kavurun. Son olarak domatesleri tavaya ekleyin ve kıvam alana kadar (3 – 4 dakika) tüm malzemeleri pişirin.
Lavaşları ortadan ikiye bölün ve aralarına salça sürün. Lavaşların her birini koni şeklinde kapatın. Konilerin içlerini sırası ile rendelenmiş kaşar peyniri, sucuklu karışım ve kaşar peyniri rendesi ile doldurun.  Kek kalıbına dik vaziyette yerleştirdiğiniz pizza konilerinizi önceden ısıtılmış 190 derecelik fırında kaşar peyniri eriyene kadar pişirin. Afiyet olsun!

Yapımı pratik pizza konileri tarifimiz 8- 10 kişiliktir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 04 Temmuz 2024
İmsak 03:33
Güneş 05:17
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı