Karamollaoğlu'ndan Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının sene-i devriyesinde anma mesajı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi Yüksek İstişare Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının sene-i devrisinde bir anma mesajı yayımladı.

GÜNDEM 01.10.2024, 21:25
Karamollaoğlu'ndan Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının sene-i devriyesinde anma mesajı
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Milli Görüş'ün öncülerinden ve Saadet Partisi Yüksek İstişare Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının sene-i devrisinde bir anma mesajı yayımladı.
Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Karamollaoğlu, "Siyaset ve devlet adamlığı konusunda örnek alınacak bir şahsiyet olarak, hayatını Milli Görüş davasına vakfetmiş, bu kutlu davanın bayrağını yıllarca şerefle taşımıştır" dedi.
İşte Karamollaoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:
Milli Görüş davasına ömrünü adayan, her zorlukta omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı inanç uğruna yol yürüdüğümüz dava büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.Oğuzhan Ağabey'imizin bizlere bıraktığı mirası yaşatmak, hepimizin en… https://t.co/xDETB40wwU
— Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 1, 2024

"Milli Görüş davasına ömrünü adayan, her zorlukta omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı inanç uğruna yol yürüdüğümüz dava büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle ve minnetle yâd ediyorum. Oğuzhan Ağabey'imizin bizlere bıraktığı mirası yaşatmak, hepimizin en büyük vazifesidir. Oğuzhan Asiltürk, siyaset ve devlet adamlığı konusunda örnek alınacak bir şahsiyet olarak, hayatını Milli Görüş davasına vakfetmiş, bu kutlu davanın bayrağını yıllarca şerefle taşımıştır. Bugün, Milli Görüş, 55 yıllık birikimi ve heyecanı ile Allah'ın izniyle iktidara doğru kararlılıkla yürümektedir. Oğuzhan Ağabey'imizin bize emanet ettiği bu büyük davayı, teşkilat olarak hep birlikte aynı kararlılıkla yaşatacak ve gelecek kuşaklara aktaracağız."
Milli Görüş davasına ömrünü adayan, her zorlukta omuz omuza mücadele ettiğimiz, aynı inanç uğruna yol yürüdüğümüz dava büyüğümüz Oğuzhan Asiltürk'ü vefatının yıl dönümünde rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.Oğuzhan Ağabey'imizin bizlere bıraktığı mirası yaşatmak, hepimizin en… https://t.co/xDETB40wwU pushfn('ads'); — Temel Karamollaoğlu (@T_Karamollaoglu) October 1, 2024

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Ekim 2024
İmsak 05:08
Güneş 06:27
Öğle 12:33
İkindi 15:53
Akşam 18:30
Yatsı 19:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı