Mario Balotelli geri dönmek istiyor

Son olarak Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da oynayan Mario Balotelli, "Serie A'ya dönmek istiyorum. Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A'ya dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Umudum var." dedi.

SPOR 21.09.2024, 20:00
Mario Balotelli geri dönmek istiyor
Süper Lig'de 2 ayrı dönemde Adana Demirspor'da forma giyen ve ayrıldıktan sonra hiçbir kulüple anlaşmayan Mario Balotelli, kariyerine dair açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki tecrübeli golcü, Avrupa'dan birçok teklif almasına rağmen Serie A'ya dönmek istediği için bu teklifleri reddettiğini ifade etti..

Yarın, Inter ile Milan arasında oynanacak Milano derbisi öncesinde DAZN'a röportaj veren Balotelli, "Serie A'ya dönmek istiyorum. Yurt dışından teklifler aldım ama Serie A'ya dönme umudum olduğu için her şeyi yavaşlattım. Umudum var." dedi.

Futbol kariyerinde İtalya'da Lumezzane, Inter, Milan, Brescia ve Monza formalarını giyen Mario Balotelli, İngiltere ve Fransa da farklı takımlarda oynadı.

İtalyan golcü, Premier Lig'de Manchester City ve Liverpool, Ligue 1'de ise Marsilya ve Nice formalarını giydi.
Baloteli, Süper Lig'de 2 farklı dönemde Adana Demirspor'da oynarken Türkiye'deki kariyerinde 51 maçta 26 gol ve 8 asist kaydetti.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 21 Eylül 2024
İmsak 04:59
Güneş 06:19
Öğle 12:37
İkindi 16:03
Akşam 18:45
Yatsı 20:00
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı