Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: 2 kuzen serbest bırakıldı!

Diyarbakır'da kaybolan ve daha sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran cinayetinde önemli bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan iki kuzen, savcılık tarafından serbest bırakıldı. Peki, iki kuzen neden serbest bırakıldı? İşte ayrıntılar..

GÜNDEM 17.09.2024, 13:35
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme: 2 kuzen serbest bırakıldı!
21 Ağustos 2024 tarihinde Diyarbakır'da kaybolmasının ardından 19 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinin tüm ayrıntılarının ortaya çıkarılması için soruşturma titizlikle yürütülüyor.

Narin Güran cinayeti, tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Narin Güran'ın kaybolmasıyla başlayan arama faaliyetlerinde ilginç bir detay ortaya çıktı. Soruşturmanın her aşaması yakından takip edilirken, son olarak gözaltına alınan Ş.K. ve İ.Ķ. adlı iki kuzenin serbest bırakılması, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Bu gelişme, cinayetin çözülmesi konusunda yeni soruların akıllara gelmesine neden oldu.

Narin Güran'ın kaybolduğu gün, Hediye Güran'ın minik kızın evine kısa zaman zarfı içinde iki kez gittiği ortaya çıktı. Cinayetin işlendiği düşünülen saatlerde gerçekleşen bu ziyaretler, soruşturmanın en kritik noktalarından biri haline geldi. Savcılık, Hediye Güran'ın bu ziyaretlerinin cinayetle bağlantısını araştırıyor.
Öte yandan, Narin Güran'ın kaybolmasıyla başlayan soruşturmada ilginç bir detay ortaya çıktı. Amca Fuat Güran'ın, arama faaliyetleri sırasında jandarma personelini gizlice dinlemeye çalıştığı belirlendi. Ayrıca, WhatsApp görüşme geçmişini silmesi de şüpheleri artırdı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı