Son Dakika

Narin’in ağabeyinden şaşırtan paylaşım! Üst üste paylaşıp hemen sildi!

Narin Güran cinayetinin yankıları hala devam ederken, Narin’in ağabeyi Baran Güran’dan şaşırtan bir paylaşım geldi. Üst üste paylaşımlar yapan ağabey Güran, 45 dakika sonra paylaşımlarını sildi. Detaylar haberimizde…

GÜNDEM 28.10.2024, 15:50
Narin’in ağabeyinden şaşırtan paylaşım! Üst üste paylaşıp hemen sildi!
Diyarbakır’da 19 gün kayıp olarak arandıktan sonra cansız bedeni dere kenarında bir çuval içinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetinde incelemeler devam ediyor. Cinayete kurban gittiği tespit edilen küçük Narin’in ağabeyi Baran Güran, üst üste kafa karıştıran paylaşımlar yaptı. Tutuklu anne Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı paylaşımlar kısa süre içerisinde silindi.
Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni dere kenarında çuval içerisinde bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayet soruşturması sürdürülüyor. Soruşturma kapsamında neredeyse tüm Güran ailesi gözaltına alınmıştı.

Davada tutuklu olmayan tek ağabeyi Baran Güran, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gözleri kendisine çevirdi. Ağabey Güran, tutuklu annesi Yüksel Güran, kardeşi Enes Güran ve Narin'in yer aldığı 3 ayrı paylaşım yapmasıyla dikkat çekti. Baran Güran, 45 dakika sonra bu paylaşımları sildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Ekim 2024
İmsak 05:32
Güneş 06:52
Öğle 12:27
İkindi 15:26
Akşam 17:53
Yatsı 19:08
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı