Necmettin Erbakan: Savaşlar artık adeta sanal savaşa dönüşecek, insansız yapılacak

“Savaşlar artık adeta sanal savaşa dönüşecek, Oturduğunuz yerden yapılacak ve insansız yapılacak.”

GÜNDEM 20.09.2024, 06:35
Necmettin Erbakan: Savaşlar artık adeta sanal savaşa dönüşecek, insansız yapılacak
Millî Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan Hoca’mız, yıllar önce böyle demişti:
Türkiye’nin üstün teknolojili savunma sanayisinin mimarı Prof. Dr. Necmettin Erbakan, ESAM Konferansları başta olmak üzere konuşma yaptığı birçok platformda, teknolojiyi geliştirmenin İslâm dünyasının yeniden ayağa kalkmasına çok büyük katkı sağlayacağını anlatmıştı. Kendini gelişmiş sanan zulüm devletlerinin “Müslümanların öncülüğünü yapacağı teknoloji devrimi” ile kolayca yıkılabileceğine vurgu yapan Erbakan Hoca’mızın, Müslümanları üreterek gelişmeye teşvik edici şu sözleri hafızalarda hâlâ yer edinmeye devam ediyor:
“Cenab-ı Allah’ın en büyük lütfu, rahmeti, teknolojidir. Teknoloji akıl işidir, teknoloji ile akıl hayal almayacak büyük işler yapabilirsiniz. Bugün Siyonizm’in en büyük korkusu ya Müslümanlar teknolojide bizim önümüze geçerse korkusudur. Bunun için Silikon Vadisi’ne milyarlar yatırıyor, aramızdaki teknolojik mesafeyi açık tutmak için.
Teknoloji ile ne yapmak mümkündür? Amerikan gemisinden atılan füzeyi siz havada kontrolünüze alırsınız, geri çevirirsiniz, atan geminin üstünde parçalarsınız. Bu mümkün mü? Evet, mümkün? Savaşlar artık adeta sanal savaşa dönüşecek. Oturduğunuz yerden yapılacak ve insansız yapılacak. Bu neyle mümkün; teknoloji ile mümkün. Cenab-ı Allah, en güzel, en temiz zekâyı Müslümanlara vermiş, elhamdülillah.
Onlar ifsat için teknoloji geliştiriyor. Bugün Amerika gelmiş, içi füzelerle dolu savaş gemisiyle Kızıldeniz’den ta Bağdat’ı vuruyor. En büyük zulümleri oturdukları yerden çay içerek, kahve içerek, sağa sola dönerek işleyecek kadar teknolojiyi geliştirmişler. Adamın 40 tane uçak gemisi var, ben de 40 tane yaparım dersin ama o arada onlar 80 tane yapacak. Peki nasıl bunlara kafa tutacaksın? Bana bak, Cenab-ı Allah Rahman ve Rahim’dir. Teknoloji nedir biliyor musun? Sen o geminin içinde öyle bir manyetik alan yaparsın ki, kumandanın sesini oradaki subay bile duyamaz.
Onun atmış olduğu füzeyi havada yakalarsın sen, elektronik kumandayla geri çevirir, o geminin üzerinde parçalarsın. Teknoloji, geride kalmış ülkelerin, kendini ilerlemiş sanan ülkelerin önüne geçmeleri için bir fırsattır. Teknoloji üretirsen senin uçak gemisi yapmana gerek yok, zaten düşmanın uçak gemisi senin sayılır. İstediği kadar mermi atsın, nasıl kendi kendine parçalanıp gidecek... Hocam sen nelerden bahsediyorsun böyle diyorlar? Siz benim aynı zamanda teknik profesör olduğumu unuttunuz sanırım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Eylül 2024
İmsak 04:58
Güneş 06:18
Öğle 12:37
İkindi 16:04
Akşam 18:46
Yatsı 20:01
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı