Nihat Kahveci Galatasaray'ın göndermesi gereken oyuncuyu açıkladı! "İlk uçakla yollasınlar"

Eski futbolcu ve yorumcu Nihat Kahveci, Galatasaray'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı maçı yorumladı. Kahveci, sert sözlerle eleştirdiği Galatasaraylı futbolcu için "Kolay kolay ben bunu kimseye demem ama kötü futbolcu. Şu an bilet baksınlar, ilk uçakla yollasınlar" ifadelerini kullandı.

SPOR 29.09.2024, 11:15
1
Nihat Kahveci Galatasaray'ın göndermesi gereken oyuncuyu açıkladı!
Süper Lig'de 7. hafta maçları oynanıyor. Dün, Galatasaray, sahasında Kasımpaşa ile karşılaşırken maçtan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.
Sarı kırmızılıların 3-0 öne geçmesinin ardından yediği 3 golle 2 puan bırakması büyük eleştiri konusu oldu. 
Nihat Kahveci, sarı kırmızılıların Kasımpaşa performansını değerlendirdi.
Nihat Kahveci, 3-0'dan sonra Galatasaray'ın rehavete kapıldığını vurgularken; "Galatasaray taraftarının keyfini aldılar. Dakika 95; kaç tane yazı değişti, kaç tane kalem kırıldı. Büyük şok" dedi.
Kasımpaşa'nın 3-0'dan sonra düşmediğini dile getiren Kahveci, "Helal olsun, tebrik ediyorum. Maç 1-0'dan 1-1'e gelir, 2-0'dan 2-2'ye gelir, 2-0'dan 3-2 de olur ama 3-0'dan 3-3'e kolay kolay gelmez, o günde tarih yazılır. Kasımpaşa bugün tarih yazdı" ifadelerini kullandı.
Victor Osimhen'ın aidiyet duygusunun üst seviye olduğunu belirten Nihat Kahveci, yıldız golcünün talihsiz bir sakatlık geçirdiğini kaydederek "Galatasaraylı taraftarların kalpleri ağrımıştır" şeklinde konuştu.
Kerem Demirbay'ın Galatasaray'daki en kötü performansını sergilediğinin altını çizen ünlü yorumcu, "Roland Sallai de normal bir oyuncu. İlk maçtan o kadar kötülemek istemiyorum. Yunus da bugün oyunun içinde yoktu" dedi.
Okan Buruk'un oyuncu tercihlerini sadece Torreira özelinde eleştiren Kahveci, "Oyuna girenler formda oyunculardı. Okan Buruk'a "Neden oyuna aldın?" demem. Girdiler, performans veremediler ama "Torreira neden girmedi?" derim. Kasımpaşa ipleri eline aldığında Torreira sahada olmalıydı" ifadelerini kullandı.
Elias Jelert'e ayrı parantez açan Nihat Kahveci, Danimarkalı futbolcu için sert ifadeler kullandı.
Jelert'in kötü bir futbolcu olduğunu savunan Kahveci, "Ben kolay kolay kimseye bunu demem ama Jelert'e şu an bilet baksınlar, ilk uçakla yollasınlar. Gerçekten buranın oyuncusu değil, bu seviyenin oyuncusu değil, Galatasaray oyuncusu hiç değil" diyerek sözlerini noktaladı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Eylül 2024
İmsak 05:06
Güneş 06:25
Öğle 12:34
İkindi 15:55
Akşam 18:33
Yatsı 19:47
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı