Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu! ''Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine"

Ünlü yorumcu Nihat Kahveci, tarafından Fenerbahçe yorumu geldi Fenerbahçe'nin deplasmanda Kasımpaşa'yı 2-0 mağlup ettiği maç hakkında Nihat Kahveci'den önemli açıklamalar geldi.

SPOR 16.09.2024, 09:25
Nihat Kahveci'den Fenerbahçe yorumu! ''Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine
Eski milli futbolcu Nihat Kahveci, Fenerbahçe'nin 2-0'lık Kasımpaşa maçı hakkında açıklamalar yaptı. Kontraspor'da konuşan Kahveci, Fenerbahçe'nin maç içerisindeki  defansif performansını eleştirdi.

Kasımpaşa Fenerbahçe ceza sahasına çok kolay girdi. Nihat Kahveci şu ifadeleri kullandı:

Kaynak: NTV SPOR
"Ben Fenerbahçe'nin kendi 18'ine herhangi bir rakibin bu kadar kolay geldiğini görmedim. Gol yok ama çok kolay girdiler ceza sahasının içine."
Kahveci, "İrfan Can Kahveci oyuna girdikten sonra yine topu tuttu. Fenerbahçe gol yemediyse Kasımpaşa'nın son vuruşları yüzünden. Becao ve Çağlar da çok iyiydi." şeklinde konuştu.
Nihat Kahveci, "Taraftar 10 yıldır Fenerbahçe'den şampiyonluk bekliyor. Seni güçlü oyun şampiyonluğa götürür ama bu futbolla bundan sonraki deplasmanlarda ne yapabilirsin bunu analiz etmen lazım" dedi.
Kasımpaşa maçı özelinde 3 Fenerbahçeli futbolcunun performansını ön plana çıkaran Kahveci, "Fenerbahçe bugün Becao, Çağlar ve İsmail Yüksek'in performansına şükretsin" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:56
Güneş 06:16
Öğle 12:38
İkindi 16:06
Akşam 18:49
Yatsı 20:04
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı