Son Dakika

Nissan'ın efsanevi SUV'u Qashqai yenilendi İstanbul’da görücüye çıktı

Yeni Nissan Qashqai, İstanbul'da düzenlenen bir basın lansmanıyla tanıtıldı. Yepyeni tasarımı ile araç görenleri kendine hayran bıraktı.

GÜNDEM 30.06.2024, 15:20
Nissan'ın efsanevi SUV'u Qashqai yenilendi İstanbul’da görücüye çıktı
Nissan, heyecanla beklenen yeni Qashqai modelini Türkiye'de satışa sundu. Geliştirilmiş tasarımı, artırılmış güvenlik özellikleri ve Nissan'ın e-POWER teknolojisi ile öne çıkan Yeni Qashqai, segmentte yeni bir çığır açmaya hazır.
Yeni Qashqai, segment yaratıcısı olarak otomotiv tarihindeki yerini sağlamlaştırıyor. İşte aracın özellikleri.
Qashqai'nin ön ızgarası, daha çarpıcı bir görünüm için kapsamlı bir şekilde güncellendi. Yeni farlar daha keskin bir görünümle yer alırken, gündüz farları ana ızgaranın yenilenen siyah üç boyutlu parçaları ile uyumlu beş küçük mercekten oluşuyor. Arkadaki kırmızı aydınlatma elemanları, ön ızgaranın stiline uyan dört farklı parçadan oluşuyor. Bu ayrıntılar araca son derece hassas bir his veriyor.
Daha yüksek donanım paketleri yeni 19" ve 20" elmas kesim alaşım jant tasarımını içerirken, giriş seviyesi Qashqai standart olarak 17" alaşım jantlar ve yeni 18" elmas kesim alaşım jantlarla donatılmıştır. Qashqai'nin çarpıcı çekiciliği, bu kapsamlı jant seçimi ile daha da artıyor.
Avrupa Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Mayra Gonzales Velasco da lansmana katılarak Nissan'ın geleceğe yönelik vizyonunu paylaştı.Nissan, bu iş planıyla 2026 mali senesine dek 16'sı elektrikli olmak üzere 30 yepyeni modelini piyasaya sürmeyi amaçlıyor.
Cesur Qashqai alıcıları, Qashqai serisindeki yeni N-Design donanımına ilgi duyacaklardır. Bu donanım ayırt edici tasarım unsurlarına sahiptir. Tekerlek kemerleri, kapı altı pervazları, ön tampon ve arka tamponun tamamı dıştan gövde rengindedir.
Bunun yanında eşsiz 20" alaşımlı jantlar daha çok yol tutuşu sağlıyor. Geliştirilmiş 360⁰ Çevre Görüş Kamerası sistemi, sürücünün aracı sekiz farklı dış kamera görüş noktasından görüntülemesine olanak tanıyor.
Değişkenli sıkıştırma oranı teknolojisi ile turboşarjlı 3 silindirli jeneratörlü motor, invertör aracılığı ile 140kW elektrik motoruna ya da 1,8kwh bataryaya elektrik sağlıyor. Yeni Qashqai’nin ülkemizde 1.78 - 2.3 milyon lira aralığında değişen fiyatlar ile satışa sunulacağı ifade edildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Temmuz 2024
İmsak 03:32
Güneş 05:16
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı