Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızına talip oldu!

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği performansla büyük beğeni toplayan Gedson Fernandes'i yakın takibe aldı.

SPOR 18.10.2024, 10:45
Nuri Şahin, Beşiktaş'ın yıldızına talip oldu!
Borussia Dortmund teknik direktörü Nuri Şahin, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki Portekizli yıldızı Gedson Fernandes'i bu sezonki performansından dolayı yakın takibine aldı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandes kariyerinin en iyi sezon başlangıcına imza attı. Siyah-beyazlı takımın orta sahasında bitmez, tükenmez bir enerjiyle mücadele eden 25 yaşındaki futbolcu bu sezon forma giydiği 12 resmi maçta 6 gol, 2 asistlik performans sergilerken 8 gole doğrudan katkı yaptı.

Borussia Dortmund'u çalıştıran genç teknik adamın, bir süredir Gedson'u canlı olarak izlettirdiği öğrenildi. Alman kulübünün yetkilileri, Beşiktaş'ın hem ligdeki hem de Avrupa'daki karşılaşmalarını takip ediyor. 2022'de 6 milyon Euro bonservisle Benfica'dan kadroya katılan Gedson Fernandes'in, olası bir satışından elde edilecek gelirin yarısı Portekiz ekibine gidecek.

Beşiktaş Yönetimi'nin Gedson'u satmaya ikna olması için masaya koyulacak teklifin çok yüksek olması gerekiyor. Siyah-Beyazlılar'ın ocak ayında olası bir satışa sıcak bakmadığı ve ciddi teklifler gelmesi halinde sezon sonunu işaret edeceği öğrenildi.

Teknik Direktör Giovanni van Bronckhorst'un 6, 8 ve 10 numara pozisyonlarında görev verdiği Gedson Fernandes, Süper Lig'de 3 gol kaydetti. Deneyimli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi elemesinde 3 gol, 1 asiste, TFF Süper Kupa'da ise 1 asiste imza attı. Gedson geçen sene eylül ayında 17 milyon eurodan 15 milyon euroya gerileyen güncel bonservis değerini de yeniden 17 milyon euroya çıkardı.
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:42
Öğle 12:29
İkindi 15:35
Akşam 18:06
Yatsı 19:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı