Son Dakika

Ortalık kızıştı, Beşiktaş'ta Di Maria bombası! Fenerbahçe mucize peşinde

Süper Lig'de transfer ateşi de tüm hızıyla yanıyor. Fenerbahçe, orta saha takviyesi için Udinese'de forma giyen Sırp oyuncu Lazar Samardzic'e resmi teklif yaptı. Samardzic'in menajeri ise bütün teklifleri değerlendiriyor ve son kararı verecek. İşte transferde son gelişmeler.

SPOR 30.06.2024, 12:25
1
Ortalık kızıştı, Beşiktaş'ta Di Maria bombası! Fenerbahçe mucize peşinde
EURO 2024 devam ederken Türk kulüpleri transfer çalışmalarını hızlandırdı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor, yeni sezon için kadrolarını güçlendirmeyi hedefliyor.
Gelecek sezon şampiyonluk peşinde koşacak olacak dev takımlar önemli transferler yaparak güçlenmek istiyor. İşte Süper Lig'deki son transfer gelişmeleri:
Sarı-lacivertli takım, orta saha için Udinese'de oynayan Lazar Samardzic'e teklif götürdü. 22 yaşındaki Sırp oyuncu, Jose Mourinho'nun öncelikli hedefi.
Fenerbahçe ayrıca Wolverhampton'dan Daniel Podence'i gündemine aldı. 28 yaşındaki Portekizli kanat oyuncusunun menajeriyle görüşmeler başladı.
Kulüp, geçen sezon yıldızlaşan Jayden Oosterwolde için de 25-30 milyon Euro bonservis bekliyor.
Siyah-beyazlılar, Gabriel Paulista ve Rafa Silva transferlerinden sonra Angel Di Maria ile anlaştığı iddia edildi. Eski yönetici Erol Kaynar, Arjantinli yıldızın transfer olasılığının yüksek olduğunu belirtti.
Beşiktaş ayrıca Norveçli Patrick Berg'i kadrosuna katmak istiyor. Sol bek için Ricardo Rodriguez ve Spinazzola gibi isimler anılıyor. Kulüp, 19 yaşındaki sağ kanat Yankuba Minteh'i de takip ediyor.
Sarı-kırmızılılar, milli futbolcu Barış Alper Yılmaz'ı elde tutmakta kararlı. Teknik direktör Okan Buruk, oyuncunun satışına karşı çıkıyor. Yönetim, 30 milyon Euro'nun altındaki teklifleri değerlendirmeye almayacak. Barış Alper'in 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.
Trabzonspor da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavililer, zirve yarışında yer almak için kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor.Kulüpler, yeni sezon öncesi kadro yapılanmalarına hız verdi. Fenerbahçe, Jose Mourinho faktörü ile yıldız transferler peşinde. Beşiktaş, tecrübeli ve genç oyuncuları kadrosuna katmayı planlıyor. Galatasaray ise mevcut kadrosunu koruyarak takviyeler yapmayı hedefliyor.Transfer döneminin sonuna kadar kulüplerin daha pek çok sürpriz hamle yapması bekleniyor. Taraftarlar, takımlarının yeni sezon kadrosunun şekillenmesini heyecanlı bir şekilde bekliyor. Süper Lig'in rekabet seviyesinin artması, yapılacak transferlerle doğrudan ilişkili olacak.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 02 Temmuz 2024
İmsak 03:32
Güneş 05:16
Öğle 12:48
İkindi 16:39
Akşam 20:09
Yatsı 21:46
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı