Özgür Özel bu kez ters köşe yaptı! Cumhurbaşkanı adayını böyle duyurdu

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı üye katılım töreninde Cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

GÜNDEM 05.10.2024, 09:15
Özgür Özel bu kez ters köşe yaptı! Cumhurbaşkanı adayını böyle duyurdu
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin Esenyurt’taki üye katılım töreninde açıklamalarda bulundu. 
Özel, “Örgütümüzün görüşünü alıp, CHP’lilerin tamamını memnun edecek bir adayı hep beraber belirleyip arkasında duracağımız güne kadar ilan ediyorum ki; CHP’nin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz. Cumhurbaşkanı adayımızı cumhurbaşkanı yapacağımız kampanyaya başladığımız güne kadar benim adayım sizlersiniz” dedi.

Cumhurbaşkanlığı için ‘Aday kim olacak?’ tartışmalarına ise Özel, "Adayın kim olacağına benim kadar sizler de karar vereceksiniz. Örgütümüzün görüşünü alıp, Cumhuriyet Halk Partililerin tamamını memnun edecek bir adayı hep beraber belirleyip arkasında duracağımız güne kadar ilan ediyorum ki; Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adayı sizlersiniz. Her biriniz yarın sabahtan itibaren Cumhuriyet Halk Partisi’nin cumhurbaşkanı adaylarısınız. Adayımızı resmen ilan ettiğimiz, o güzel mitingi yaptığımız ve cumhurbaşkanı adayımızı cumhurbaşkanı yapacağımız kampanyaya başladığımız güne kadar benim adayım sizlersiniz" şeklinde konuştu.
Özel konuşmasının sonuna doğru şu ifadeleri kullandı;
"Eğer her biriniz yarın sabah yataktan cumhurbaşkanı adayı olarak kalkar, bu partiye bir oy, bir oy, bir oy toplarsanız bu yoksulluğa, işsizliğe çarenin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu, her sorunun Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çözüleceğini siz anlatırsanız cumhurbaşkanı adayımız ilan edildiği gün o artık bir aday değil, Türkiye’nin gelecek cumhurbaşkanı olacaktır. Ben onu size emanet ediyorum, bu görevi size veriyorum.”
Kaynak: İnternet Haber Merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Ekim 2024
İmsak 05:11
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:49
Akşam 18:24
Yatsı 19:38
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı