Pasaport Pizza Küçükçekmece’den büyük farkındalık kampanyası

Özel sosları, günlük taze hamuru ve lezzetli çeşitleri ile Türkiye’nin sevilen pizza markası Pasaport Pizza Küçükçekmece şubesinde pizza severler için muhteşem bir kampanya başladı.

GÜNDEM 15.10.2024, 14:40
1
Pasaport Pizza Küçükçekmece’den büyük farkındalık kampanyası
 “Büyük Farkındalık Kampanyası” sloganı ile duyurulan ve ikinci pizzalarda geçerli %50 indirim fırsatı ile pizza severlerle buluşan bu kampanya dahilinde;

Pasaport Pizza, klasik pizza çeşitlerinin dışında, gerçek pizza severler için; Gurme lezzet pizzalar ve Yeşil lezzet pizzalar gibi zengin bir pizza menüsüne sahip. Küçükçekmece şubesinde de bulabileceğiniz pizza menüleri arasında ayrıca Taraftar Menü, Kanka Menü ve Fenomen Menü gibi lezzetler de markanın favori lezzetleri arasında.
Pasaport Pizza Küçükçekmece şubesinde ayrıca; hamburger, tavuk burger, cheeseburger, çıtır tavuk dürüm, patates kızartması, soğan halkası ve çıtır tavuk parçaları gibi aperatif lezzetler de bulunuyor. Marka, diyet yapanlar için ton balıklı, çıtır tavuklu ve mevsim salata çeşitleri ile de menüsünü zenginleştiriyor. 
Büyük Farkındalık Kampanyası’nı pizza severlerle buluşturan Pasaport Pizza Küçükçekmece şubesindeki bu kampanya, tüm pizza çeşitlerinde geçerlidir.

Pasaport Pizza Küçükçekmece’de bulabileceğiniz gurme pizza çeşitleri arasında; Dört Peynirli, İzmir Karışık, Kaburga Füme, Kapadokya, Kavurmalım, Somon Füme Pizza, Tavuklu pizza ve Ton Balıklı pizza gibi lezzetler yer alıyor.
Klasiklerden şaşmayanlar için ise pizza çeşitleri şöyle; Mantarlı Sosisli, Karışık, Dream Pizza, Luna ve Mexican Pizza.

Pasaport Pizza Küçükçekmece şubesine özel olarak pizza severlere sunulan Büyük Farkındalık Kampanyası dahilinde, ikinci pizzalarda geçerli %50 indirim fırsatı, tüm pizza çeşitlerinde geçerlidir. Her gün taze hamuru ve lezzetli malzemeleri ile siz de bu indirimli fiyatlardan yararlanabilirsiniz.

Büyük Farkındalık Kampanyası’ndan yararlanabileceğiniz Küçükçekmece Pasaport Pizza şubesinin iletişim bilgileri şöyle:
Adres: Cumhuriyet mahallesi Doktor Sadik Ahmet caddesi 32/1A
Telefon: 0212 599 52 48
Kaynak: Pasaport Pizza

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Ekim 2024
İmsak 05:23
Güneş 06:42
Öğle 12:29
İkindi 15:35
Akşam 18:06
Yatsı 19:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı