“Sorunları çözecek tek kadro Millî Görüş kadrolarıdır”

Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, yoğun programlarını sürdürüyor. Arıkan, hafta sonu Bursa, Rize ve Trabzon’da birtakım programlara katıldı.

SİYASET 30.09.2024, 05:10
1
“Sorunları çözecek tek kadro Millî Görüş kadrolarıdır”
Saadet Partisi Genel Başkan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, yoğun programlarına devam ediyor. Arıkan, hafta sonu Bursa, Rize ve Trabzon’da birçok programa katıldı. Programlar kapsamında ilçe kongrelerine katılım sağlarken, Bursa’da Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın kızının düğününe de iştirak etti.

Bursa’da Saadet Partisi Gemlik ilçesinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı 8’inci olağan kongresine katılan Arıkan, Filistin’de yaşanan zulme dikkat çekerek, “Dünyanın gözü önünde Filistin’de gerçekleşen insanlık dramına, hamasi nutuklar ve konuşmalarla son verilemez. İsrail ancak güçten anlar. Bir an evvel D-8’i aktif hale getirerek İsrail’in anlayacağı dilden konuşmak gerekir. Bu da İsrail ve ABD’ye hadi ordan diyebilecek hidayet, dirayet ve cesaret gerektirir. Bunların tamamı da sadece Millî Görüş ve onun sadık kadrolarıyla mümkündür” dedi. Türkiye’de her alanda yaşanan sorunlara da değinen Arıkan, ekonomi, adalet gibi alanların her geçen gün içinden çıkılmaz bir hal aldığını belirterek, “Çare bellidir, 11 aylık Refahyol hükümetinde uygulama ortadadır. Ancak bu reçeteyi uygulamak için de bağımsız olmak, sadece Hakk’a ve halka hesap verecek kadrolar lazımdır. İşte bu kadrolar, bu salondadır. Millî Görüş’ün tek temsilcisi Saadet Partisi kadrolarıdır” ifadelerini kullandı.

Trabzon’da da birtakım ziyaretler gerçekleştiren Arıkan, Trabzon’un Araklı ve Sürmene ilçesinde yaşanan sel felaketinin etkilerini yerinde inceledi. Arıkan, bölgede yaşayan esnafların ve vatandaşların sorunlarını dinlerken, “geçmiş olsun” dileklerini de iletti. Arıkan, yaşanan felaket ile ilgili olarak, “İhmal edilen altyapı yatırımları can ve mal kayıplarına sebep olmaya devam ediyor. Sel felakettir ama ihmal daha büyük felakettir” dedi.

Rize’nin Merkez ilçesinde gerçekleştirilen Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanlığı 8. Olağan Kongresi'ne de katılan Arıkan, tekrar ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Kalender’e ve yönetimine “hayırlı olması” temennisinde bulunurken, yapacakları çalışmalarda kolaylıklar diledi.
 İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yargılandığı dava ile ilgili görüşlerinin sorulması üzerine Arıkan, şunları ifade etti: “Tartışma zamanı fuzuli bir zaman israfıdır, o kararın onaylanması siyasi yasağın gelmesi ise Türkiye Cumhuriyeti, Türkiye demokrasisi adına bir leke olarak tarihe geçecektir. Sayın Erdoğan keza okuduğu şiirden dolayı, Erbakan Hocamız konuşmasından dolayı, Sayın İmamoğlu da bir cümleye atıfta bulunduğu için böyle bir ceza alma tehlikesiyle karşı karşıya.” 

Bursa’da Saadet Partisi Bursa Milletvekili Mehmet Atmaca’nın kızının düğün törenine de katılan Arıkan, yeni evlenen çifte mutluluk dileklerini iletti.

Gerçekleştirilen düğün merasimine Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve İstanbul Milletvekili Birol Aydın, İstanbul Milletvekili Bülent Kaya, Saadet Partisi Ankara Milletvekili Mesut Doğan, Saadet Partisi Antalya Milletvekili Şerafettin Kılıç, Gelecek Partisi Denizli Milletvekili Sema Silkin Ün, AK Parti Artvin Milletvekili Faruk Çelik de katıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Eylül 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:26
Öğle 12:34
İkindi 15:54
Akşam 18:31
Yatsı 19:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı