“T10F, önümüzdeki yıl yollarda olacak”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Bursa’nın Gemlik ilçesindeki Togg’un teknoloji kampüsünü ziyaret etti. Bakan Kacır, Togg’un yeni sedan modeli hakkındaki çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

GÜNDEM 30.09.2024, 05:10
“T10F, önümüzdeki yıl yollarda olacak”
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Togg’un ilk sedan modeli olan T10F’in test sürüşünü gerçekleştirdi. Kacır, “T10F, biraz daha spor ama aynı zamanda bir sedan araçtan beklentileri de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yine T10F, mevcut SUV modelden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacak. Bu da elektrikli araç kullanıcılarının çokça memnun olacağı bir unsur” dedi.
 Test sürüşünü gerçekleştirdiği Togg’un yeni modeli T10F’in önümüzdeki yıl piyasaya sunulacağını belirten Kacır, “T10F ile birlikte aslında çok farklı bir hedef kitleye de Togg artık sesleniyor olacak. Model biraz daha spor ama aynı zamanda bir sedan araçtan beklentileri de karşılayacak şekilde tasarlandı. Yine T10F, mevcut SUV modelden 80 kilometre daha fazla menzile sahip olacak. Bu da elektrikli araç kullanıcılarının çokça memnun olacağı bir unsur aslında. Malumunuz biz hem Togg’un hem de diğer elektrikli araçların Türkiye'de yaygınlaşmasını çok önemsiyoruz” ifadesini kullandı.

Güvenlikten dayanıma test süreçleri başlatılan Togg’un ilk sedan modeli olan T10F, tasarımı, iç mekan konforu, güvenlik donanımları ve teknolojik özellikleriyle dikkat çekiyor. Türkiye’nin otomotiv endüstrisinde önemli bir yere sahip olmaya aday gösteriliyor.
 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 30 Eylül 2024
İmsak 05:07
Güneş 06:26
Öğle 12:34
İkindi 15:54
Akşam 18:31
Yatsı 19:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı