Tek lokmalık mutluluk, porsiyonluk kedidili tatlısı ile tatlı krizlerinizi yönetin

Tatlı krizlerini hafif lezzetler ile kontrol altına almak isteyenler için hazırlamış olduğumuz bu içeriğimizde, porsiyonluk kedidili tatlısının tarifine yer verdik. İşte detaylar…

AİLE 08.07.2024, 11:45
1
Tek lokmalık mutluluk, porsiyonluk kedidili tatlısı ile tatlı krizlerinizi yönetin
Porsiyonluk kedidili tatlısının malzeme listesi son derece ekonomiktir. Hemen hemen tüm evlerde bulunan malzemeler ile kolay bir şekilde hazırlanabilen bu tatlı, tatlı krizlerine anında müdahale etmek için tercih edilebilir.
Kendiniz veyahut da çat kapı gelen misafirleriniz için gönül rahatlığı ile tercih edebileceğiniz porsiyonluk kedidili tatlısını, davetlerde ikramlık olarak da servis edebilirsiniz. Deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun!

Porsiyonluk kedidili tatlısı tarifi için gereken malzemeler şu şekilde sıralanabilir:

Porsiyonluk kedidili tatlısı tarifinin yapımı oldukça basittir. Mutfağa pek girmeyen, tatlı yapmaktan çok da hoşlanmayan kişiler dahi bu tatlıyı kolaylık ile hazırlayabilir.
Porsiyonluk kedidili tatlısının yapımına, iç dolgudan başlayın. Bunun için krem şantileri bir kaba boşaltın ve üzerine de sütü ekleyin. Bir mikser yardımı ile çırpıp koyu bir kıvam elde ettiğini kremanızın içerisine labne peynirini ekleyin ve çırpmaya devam edin. Hazırladığınız kremayı 1 saat kadar dinlendirmek üzere buzdolabına kaldırın.
Kremanız dinlendikten sonra yarısını sıkma torbasına doldurun ve 1 bisküvinin üzerine sıkın. Ardından da diğer bisküvi ile kremanın üzerini kapatın. Süte buladığınız kedidilinizi bir kenara alın. Tüm bisküvilere aynı işlemi uyguladıktan sonra kremanın kalan yarısını bisküvilerin üzerine sıkın. Son olarak fıstık tozu ve çilek ile tatlılarınızı süsleyin ve buzdolabına kaldırın. Yaklaşık olarak 1 saat kadar sonra tatlınızı servis edin. Afiyet olsun!

Malzeme listesi ekonomik, lezzeti ise damak çatlatacak cinsten olan porsiyonluk kedidili tatlısı tarifimiz 8- 10 kişiliktir. Tatlının hazırlık aşaması 15 dakika kadar sürmektedir.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 06 Ekim 2024
İmsak 05:12
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:48
Akşam 18:22
Yatsı 19:36
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı