TOGG, Çinlilere mi satılıyor? Yönetim Kurulu Başkanından açıklama geldi

TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, TOGG’un Çinlilere ya da bir başka büyük gruba satılacağı iddiaları sonrası dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 08.10.2024, 09:05
1
TOGG, Çinlilere mi satılıyor? Yönetim Kurulu Başkanından açıklama geldi
Yerli üretim TOGG, çıktığı günden bu yana en çok konuşulan otomobil olmayı başarsa da hakkında çıkan iddialar devam ediyor. Son günlerde TOGG’un Çinlilere ya da bir başka büyük gruba satılacağı iddia edilmişti. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "TOGG'un Çinlilere ya da farklı bir gruba satışı söz konusu değil" dedi.

TOGG'un satışının düşünülmediğini net bir şekilde ifade eden Tosyalı, yerli otomobil markasının daha da büyüyeceğini ve yeni modellerle güçleneceğini belirtti. Yeni yönetimle birlikte TOGG'un geliştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini aktaran Tosyalı, ”Küresel marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.
4 Ekim'de göreve gelen Tosyalı, Türkiye’de en çok satılan elektrikli otomobilin Togg olduğunu belirterek, yılın ilk dokuz ayında 17 bin 049 araç satışına ulaştıklarını söyledi.
Kaynak: internet haber merkezi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 08 Ekim 2024
İmsak 05:14
Güneş 06:33
Öğle 12:31
İkindi 15:46
Akşam 18:19
Yatsı 19:33
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı