Son Dakika

Ücretli öğretmenler MEB hakkında suç duyurusunda bulunacak

Öğretmen açığını kapatmak için uygulanan ücretli öğretmenlik sistemi, mağduriyet oluşturmaya devam ediyor. Başta ücret olmak üzere yarım sigorta ile mağdur olan öğretmenler, sorunlarının çözümü için çağrılarda bulunmaya devam ederken, MEB ile ilgili suç duyurusunda bulunacaklarını duyurdular.

GÜNDEM 25.10.2024, 07:25
Ücretli öğretmenler MEB hakkında suç duyurusunda bulunacak
Öğretmen açığını kapatmak amacıyla uygulamaya konulan ücretli öğretmenlik sistemi; sorunlarına rağmen devam ederken, ek ders karşılığında aylık ücret alan ücretli öğretmenler, asgari ücretin altında yaşamaya mecbur ediliyor. Sorunlarının bir an önce çözülmesini isteyen ücretli öğretmenler, MEB’e suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

Konuyla ilgili Millî Gazete’ye açıklamalarda bulunan Ücretli Öğretmenler Dayanışma Derneği Genel Başkanı Levent Atasoy, ücretli öğretmenlerin mağduriyetinin artarak devam ettiğini ifade ederek, “Öncelik olarak Ankara'da, sonrasında Türkiye geneli her ilde ücretli öğretmenlerin sorunlarını içeren dosya ile Milli Eğitim Bakanlığı hakkında suç duyurusunda bulunacağız” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Ekim 2024
İmsak 05:29
Güneş 06:49
Öğle 12:28
İkindi 15:29
Akşam 17:57
Yatsı 19:12
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı