Son Dakika

Ümit Davala: "Galatasaray'ın ikisine de ihtiyacı yok, transfer etmesinler"

Galatasaray, transfer çalışmalarını sürdürürken bazı oyuncuların adı sarı kırmızılılarla geçmeye devam ediyor.

SPOR 03.07.2024, 12:15
Ümit Davala:
Markaj Youtube kanalında Ümit Davala, Galatasaray'ın transfer gündemini değerlendirdi.
Davala'nın açıklamaları şu şekilde:

"Oğuz Aydın ve Kenan Yıldız'ın adı Galatasaray ile geçiyor. Gerek var mı? Bence Galatasaray'ın ikisine de ihtiyacı yok. Kerem Aktürkoğlu, sana iki senedir büyük katkı veriyor. Önüne geçen Barış Alper Yılmaz ve Hakim Ziyech var. Bence işleyen düzeni bozmanın bir anlamı yok. Kaldı ki Galatasaray'ın beklerde ve göbekte alternatif eksiği var. Neden bunların sürekli gündeme geldiğini anlamıyorum.

Michy Batshuayi'nin transferi Okan Buruk'u rahatlatmıştır. Çünkü forvet oyuncularından verim almayı seviyor. Batshuayi ve Icardi profilleri arasında siyah ve beyaz kadar fark var. İşte bu çok iyi. Okan Buruk, ne oynatmak istiyorsa ona göre forma şansı alacaklar. Kimse de 'Neden Batshuayi oynuyor da Icardi oynamıyor?' demez. Çünkü ikisinin de belirli bir kumaşı var ve ligde yaptıkları ortada.

Mauro Icardi, gol krallığını ilan etmiş olabilir ama Michy Batshuayi de gol ve dakika bakımından ligin en verimli forveti oldu. Üstelik bunu yedekten gelerek yaptı. Ben hiçbir zaman onun fiziksel olarak düşkün, bitkin halde olduğunu görmedim, hep tetikte."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Ekim 2024
İmsak 05:11
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:49
Akşam 18:24
Yatsı 19:38
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı