Üniversite öğrencilerine AŞTİ’de sıcak karşılama

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi iş birliğiyle AŞTİ’de kurduğu “Dayanışma Masası”nda üniversite öğrencilerini karşılıyor. “Üniversite Ankara’da Okunur” sloganıyla hizmet veren Dayanışma Masası’nda öğrencilere barınmadan ulaşıma kadar kent hakkında detaylı bilgiler veriliyor.

GÜNDEM 17.09.2024, 06:00
Üniversite öğrencilerine AŞTİ’de sıcak karşılama
Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerine yönelik desteklerini sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankara Kent Konseyi Başkent Gençlik Meclisi iş birliğiyle, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi’nde (AŞTİ) üniversite eğitimi için Ankara’ya gelen öğrencileri karşılamak amacıyla “Dayanışma Masası” kuruldu.

Ankara’ya ilk adımlarını attıklarında kendilerini evlerinde hissetmeleri amacıyla Başkent Gençlik Meclisi üyeleri tarafından karşılanan öğrenciler “Üniversite Ankara’da Okunur” sloganıyla kurulan Dayanışma Masası’nda, barınmadan ulaşıma kadar Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri ile Başkent Gençlik Meclisi hakkında bilgiler ediniyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın imzasıyla hazırlanan “Başkent Hepimizin Yuvası, Hoş Geldiniz” yazılı pankartla da öğrencilere sıcak bir karşılama mesajı veriliyor. Öğrencilere Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından çeşitli ikramlarda da bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı