Son Dakika

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru maç öncesi konuştu: “Çok şükür"

Yalovaspor'da başkanlığa seçilen Ali Yavru, 6 Ekim Pazar günü oynanacak Yeşil Yalova FK karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu. Yavru, "Büyük mücadeleler verip bugünlere geldik." dedi.

SPOR 02.10.2024, 12:15
Yalovaspor Başkanı Ali Yavru maç öncesi konuştu: “Çok şükür
Yeşil Kırmızılı ekibe takım otobüsü kazandırmanın yanı sıra yaptığı anlaşma ile yıllardır hayali kurulan “Yalovaspor Store” projesini hayata geçiren Başkan Ali Yavru ve ekibi birbirinden önemli transferlere de imza atmıştı.

Büyük mücadeleler verdiklerini belirten Yavru, başkan olarak ilk sınavının olacağına vurgu yaptı. Heyecanını dile getiren Yavru, kendisine destek veren herkese de teşekkür etti.

Yalovaspor Başkanı Ali Yavru, şu ifadeleri kullandı:

”Çok değerli ailem, kıymetli büyüklerim değerli kardeşlerim cefakar taraftarlarımız çok şükür kısa zamanda şahsım ve ekibim olarak büyük özveri ve gayretle ekibimizi kurduk. Çok değerli Yalova’mızın evladı Aytaç hocamızla anlaşıp onun nezdinde çok karakterli bir kadro kurduk. Büyük mücadeleler verip bugünlere geldik ve önümüzde sezonun ilk resmi maçını ayrıyeten hayalim olan taraftarı olduğum kulüp ile başkan sıfatıyla ilk sınavım olacak. Şehrimizin içinden çıkan başkanlığını çok değerli dostumun yaptığı Yeşil Yalova FK kulübü ile ilk maçımıza çıkacağız. Sahaya başımız dik alnımız ak çıkacak, sonuç ne olursa olsun kendimize yakışır şekilde ilerlemeye devam edeceğiz. Bu yol şahsımın değil 350 bin nüfusluk Yalova’nın yolu. Bizi bu yolda yalnız bırakmayan herkes tarihe hem tanıklık hem de şahit olacaklar. Saygılarımla” 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 05 Ekim 2024
İmsak 05:11
Güneş 06:31
Öğle 12:32
İkindi 15:49
Akşam 18:24
Yatsı 19:38
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı