Yola atılan el bombaları suç çetesinin çıktı

İstanbul’un Beykoz ilçesinde 12 Eylül’de yol kenarına bir poşet içerisinde bırakılan pimi çekilmemiş iki el bombasının sahipleri polis operasyonuyla yakalandı.

ASAYİŞ 19.09.2024, 09:30
2
Yola atılan el bombaları suç çetesinin çıktı
Geçtiğimiz gün Beykoz'da ilçesinden bir poşet kenarında bırakılan el bombalarının çeteye ait olabileceği iddiası güçlendi. 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, 12 Eylül'de Beykoz'da TEM Otoyolu'nun Kavacık bağlantısında yol kenarında 2 el bombası bulunmasına ilişkin ortak çalışma yürütmüştü.
Saldırıya giderken polis uygulamasını görünce poşet içerisindeki bombaları yol kenarına atarak kaçtıkları belirlenen üç saldırganla aynı çeteye mensup altı şüpheli şahıs Şişli’de üç ayrı adrese düzenlenen operasyonlarla yakalanarak gözaltına alındı.
Tetikçi çetesi Daltonlarla bağlantılı olabileceği değerlendirilen şüpheliler A.K., O.G., A.K., A.B., M.S.K. ve S.D.’nin adreslerinde yapılan aramalarda ise uzun namlulu silahlarla, bu silahlara ait şarjör mermi ve balistik yelek ve kar maskeleri ele geçirildi.
Kaynak: Milliyet Gazatesi

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Eylül 2024
İmsak 04:57
Güneş 06:17
Öğle 12:37
İkindi 16:05
Akşam 18:48
Yatsı 20:03
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı